Cautare

1333 de rezultate pentru "inspectoratul scolar braila" (3.57 secunde)
Magda Marincovici) Organizația Salvati Copiii Romania atrage atentia asupra numarului mare de disparitii voluntare si organizeaza, in parteneriat cu Inspectoratul General al Politiei Romane (IGPR), activitati de informare a elevilor, parintilor, profesorilor si opiniei publice.
Potrivit unei centralizari realizata de Inspectoratul Scolar Judetean, la nivelul unitatilor de invatamant din judetul Botosani sunt 9.130 de elevi care au cel putin un parinte plecat in strainatate.
La baza succesului dezvoltarii scolii profesionale trebuie sa stea un parteneriat foarte bun intre institutiile locale, inspectoratul scolar, Ministerul Invatamantului, scoala si agentii economici.
Inspectoratul General pentru Imigrari a propus deja Ministerului Afacerilor Interne ca 3 foste unitati ale Jandarmeriei sa fie preluate de IGI si transformate in centre pentru primirea refugiatilor, insa MAI a respins propunerile pentru ca nu existau conditiile necesare infiintarii centrelor de azil.
Acest program de educatie nutritionala, desfasurat in gradinite, este dezvoltat in colaborare cu mai multe societati medicale, institutii de sanatate publica relevante si cu Inspectoratul Scolar Bucuresti, pe baza recomandarilor nationale privind nutritia corecta la varsta prescolara.
Asociatia SAMAS, impreuna cu Institutul National pentru Sanatatea Mamei si Copilului, Inspectoratul Scolar Bucuresti si companiile Danone Romania si Oameni si Companii lanseaza proiectul de educatie nutritionala in gradinite Sanatos de mic - Preventia incepe cu educatia.
Amenajarile sunt in toi, iar conducerea Gradinii intentioneaza sa incheie un parteneriat cu Inspectoratul scolar Judetean pentru desfasurarea orelor de biologie in aer liber.
Cercul a fost organizat de Inspectoratul Scolar al Judetului Calarasi - Centrul Metodic II, grupa metodica 2. La acest cerc au participat 45 de educatoare si profesoare.
Gala de excelenta INVATATORII SENIORI - SARBATORITI IN AN CENTENAR, un proiect al Primariei Capitalei, prin Centrul pentru Seniori al Municipiului Bucuresti (CSMB), in parteneriat cu Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti (ISMB).
Desi primaria a facut investitii din fonduri europene si unitatile sunt pregatite sa-i astepte pe cei mici, Inspectoratul Scolar nu face angajari.
In Galati, Inspectoratul Scolar Judetean este in continuare condus de acelasi om. Vorbesc aici de trubadurul Catalin Enica, fostul inspector general adjunct, actualul inspector general adjunct, acum si pururea si-n vecii vecilor...
Cam asa au procedat si cei de la Inspectoratul Scolar al capitalei ieri, cand au scos-o responsabil pe directorul Scolii Centrale.
Atata a dat mita un invatator la Inspectoratul Scolar Constanta pentru o nota de trecere pentru sotia lui la concursul de suplinitori.
Totusi, anchetatorii au stabilit ca diploma facea parte dintr-un lot de 75 de documente ridicate in 1999 de la Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti de fostul secretar al liceului, Ioan Dumitrescu, nedepuse in evidenta unitatii de invatamant si vandute ulterior doritorilor.
Un elev de sapte ani ar fi fost batut la scoala din Protopopesti, comuna Tacuta, de invatatorul sau. Barbatul este acum subiectul unei anchete demarate de catre Inspectoratul Scolar Judetean Vaslui.
Alegatorii din Mircea Voda, plimbati cu autobuzul scolar In jurul orelor pranzului, ieri, mai multi alegatori au sesizat faptul ca in Mircea Voda o masina de transport scolar ridica oamenii din fata carciumilor si din alte zone ale localitatii pentru a-i transporta la votare.
Tot acestia promit "scoli si parcuri in siguranta ", dupa ce la Botosani chiar in aceasta toamna doi elevi de la Grupul Scolar "Elie Radu " si Scoala de Cooperatie au fost spitalizati in urma unor batai bestiale pe care le-au incasat chiar in timpul orelor.
In acest context, nu putem sa nu mentionam invatamantul constantean, care, reprezentat de inspectorul general scolar Petrica Miu, se pare ca are alergie la acest cuvant din moment ce acesta ne-a declarat ca "am un principiu in viata si anume fara spaga.
Ioan Abrudan pentru functia de inspector general al Inspectoratului Scolar Judetean nu a tinut seama de criteriul politic, fapt care demonstreaza lipsa oricaror tendinte de rafuieli politice din partea conducerii Aliantei D.A.
Aproximativ 152 de elevi si profesori maghiari, din scolile salajene, vor beneficia in acest an scolar, de un sprijin financiar in valoare de 316 milioane de lei din partea Ministerului Educatiei din Ungaria, printr-un program derulat de Societatea Maghiara de Cultura din Transilvania (SMCT).
google-analytics.com